Потенциалност

Bactefort – отзиви и цена, къде да купя

De обезпаразитяване означава “Backforth” е предназначена за бързо и безопасно унищожаване и отстраняване от човешкото тяло на паразити от различни видове. Основното предимство на Bactefort от червеи производителя нарича, които са направени от билки и растения, така че е абсолютно безопасен за употреба при пациенти от всички възрасти.

Важно е да се помисли, че интернет е Bactefort мнения на лекари, като посочва, че това лекарство не лекува всичко, и дори може да бъде опасно за използване.

В добавка Bactefort

противопаразитни добавка Bactefort създаден, според производителя, само натурални съставки. Казано по-просто, лекарството не съдържа синтетични компоненти и може да се използва от хора от всички възрасти.

капки Bactefort имат следния състав:

 1. Вратига – компонент има противоглистно и холеретична ефект. Вратига се използва като надежден компонент за добавка елиминиране от тялото на паразитни кръгли червеи.
 2. пелин – своите лечебни свойства прилича на вратига, но в допълнение осигурява и подобрява апетита ефект
 3. .

 4. бреза листа – идеално за отстраняване на малки чревни кръгли. Парче от бреза има диуретични и детоксикация ефекти (токсични отделят отпадъчни продукти като организъм гостоприемник и паразит).
 5. Green орехова шума. – има леко слабително действие и премахва чревни паразити от всякакъв тип
 6. Ginger е ефективно средство за защита не е срещу паразитни животни, както и срещу техните яйца и ларви. В допълнение, насища организма с витамини и други хранителни вещества, което е много важно в хелминтоза, срещу който често е анемия.
 7. OL>

  В кои болести и паразити от някаква помощ?

  капки паразити Bactefort се позиционират като добавка не само червеи, но също и от други заболявания, включващи възпаление.

  преглед на добавката от червеи Bactefort

  Според производителя, капки Bactefort от паразити помагат при лечението на следните заболявания:

 • гъбични инфекции;
 • хипохромна и желязодефицитна анемия;
 • всеки паразитно заболяване освен хелминтни инфекции на ЦНС, очите и кости;
 • добавката има добра стимулиращ ефект, дава такса от жизненост (макар и по-лошо от кафе) и подобрява настроението;
 • заболявания на имунната система;
 • различни алергични заболявания, включително Bactefort е превантивни против алергии.
 • заболявания на венозна и артериална;
 • заболявания на черния дроб и бъбреците;
 • заболявания на стомашно-чревния тракт (с изключение на язви и ерозии).

освобождаване Форма, дозата, начина на приложение Bactefort

добавка Bactefort изключително произведени под формата на капки. Средният темп на прилагане на добавката е 21 дни, а при наличие на тежка глисти. – 2-3 месеца (по данни от производителя на добавката)

Специфични дози и методи за прилагане на специфични заболявания са описани в анотацията (потребителя) на добавка, която идва в пакета с лечението. Съществува обща доза, предназначена за повечето заболявания.

За лечение на основната група от заболявания в чаша с вода (100 до 150 мл), които трябва да се добавят 20 капки от добавката (0.8 мл). Получената смес трябва да се пият сутрин, на гладно единствено.

становището на терапевта за добавката Bactefort

В първите дни от лечението трябва да се консумира в малки дози – ¼ купа в даден момент. С течение на времето, дозата трябва да се увеличи и в крайна сметка да достигне 1 чаша (150 мл). Редът на прилагане трябва да бъде само по този начин, не можете да започнете да вземат добавка веднага с високи дози .

Къде да купя и ми трябва рецепта?

купи Bactefort и негови аналози (например, допълни intoxic) могат в повечето аптеки. Обикновено допълва или bactefort intoxic са в отделите BUD е, защото те са биологично активни добавки.

За колко лекарства трябва да се посочи в определена аптека, като цената варира от град на град и от аптека в аптека. Средната цена е 1100 ….

не се изисква Рецептата за закупуване на лекарства, тя е освободена. Купи Bactefort не се препоръчва използване на виртуална мрежа за търговия, тъй като закупени стоки, които не могат да бъдат върнати. Това е лошо, че често, получаване на стоки в такива търговски мрежи, има ситуация, при изпращане на дефектни или с над срока на годност на добавката.

Рецепция по време на бременност и лечение на деца

Добавката се оставя да се използва по време на бременност или кърмене. В допълнение, добавката е разрешена за употреба от деца от три години.

начините на употреба на добавката

Имайте предвид обаче, че по време на бременност или при назначаването на децата трябва да се намалят на дозата. Така че деца и бременни жени трябва да приемат само ¼ от стандартната общата доза.

Противопоказания Bactefort

Въпреки факта, че добавката се позиционира като един от най-безопасните за използването на добавки от червеи, той все още има малък брой противопоказания. Направи Bactefort противопоказания опасно не само за здравето, но и за живота, това, което трябва да се помни винаги.

Противопоказания следното:

 • ранна детска възраст (три години);
 • индивидуална непоносимост към всички компоненти на добавката;
 • тежка алергична анамнеза;
 • инфекциозни заболявания на стомашно-чревния тракт;
 • високо кръвно и вътречерепно налягане;
 • паразитно нашествие на очите, на централната нервна система и костите (добавката може да причини смъртта на паразита, които не трябва да се оставя в тези области на тялото);
 • тромбоемболична болест в анамнеза;
 • диабет от всякакъв вид;
 • болест на Крон или улцерозен колит;
 • язвени заболявания на стомаха или дванадесетопръстника, ерозия на хранопровода или стомаха;
 • диария, особено инфекциозен произход.

Скорост и производителност Bactefort

Производителят на добавката се посочва, че Bactefort започва да действа в рамките на тридесет минути след ставане в тялото на пациента. Средната хода на добавка лечение е 21 дни, както и че по време на този период от време, обикновено е, според производителя, е възможно да се постигне или опрощаване или лек

Състав на Backefors -. Само от натурални съставки

Въпреки това, за да работят медицина започва много по-рано, отколкото след 21 дни. Резултатите са видими вече 3-4 дни на лечение, особено в случаите, когато пациентът страда от глисти средно или ниско тегло.

Някои хронични заболявания на стомашно-чревния тракт могат да забавят абсорбцията и активирането на компоненти. Става дума за гастрит, язвен поражения на стомаха и 12 язва на дванадесетопръстника, и заболяване на жлъчния мехур.

В отсъствието на въздействието на лечението след 21-дневен срок от неговото начало, производителят препоръчва увеличаване на продължителността на лечение и увеличаване на дозата. Това може да стане само след вътрешна консултация с лекар.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...