Новини

Fish XXL – как работи, мнения, цена

Преглед уникален за примамване да привлече всички видове риби Риба XXL, използващи този риболов винаги ще бъде успешен и ще донесе удоволствието от голям улов. Той се използва от професионални рибари и ентусиасти в цяла Европа, а това означава, че тази стръв работи ефективно, в противен случай нямаше да реализира продажби във всички страни от ОНД и на Европейския съюз. Така че, защо имаме нужда активатора за ухапването?

Ако след риболов няма какво да се похвали на, например, няма улов на всички или е толкова малка, че няма какво да се говори за, можете да сложите, че вина от атмосферните условия, на място за риболов, оборудване или тор. В същото време, последната от по-горе, най-малко виновен за провала си като стандарт дресинг се прекратява, когато температурата достигне минус 10 градуса и по-долу, като риба в тези условия престанат да миришат.

Можете също така да се сблъскате с търговци, предлагащи хормони вида на Hungry Fish, което те увери, успя да привлече някоя риба, дори прекалено пълен. Много рибари смятат, че тази приказка и е губещ. Не повтаряйте тази стъпка, останете бдителни.

Сега нека да поговорим за съвременните търговски вериги. Той предлага огромен избор на всичко необходимо за риболов. Атрактанти и спадове в този случай не са изключение. Като имате нужда от такова разнообразие? Трябва да знаете, че рибата е доволен от основно четири миризми, така че не очаквайте й лакомия.

Каква е активатор на Примамка за риба

Всички рибари, а и не само тях, известно е, че за една добра захапка рибата изисква стръвта и ефективна стръв. Ако рибата като стръв, тя ще падне върху куката, и ако е доволен от стръвта, улова ще се увеличи значително. Това е, което позволява на ухапването привличащо активатор. – стимулиране на рибата, което води до инстинкт на ловеца

Специална ефективност на инструмента се различава в тези случаи, когато целта на риболова са основните видове риба. Активатори хапят съдържат в състава си компоненти, които осигуряват покритие на големи райони от гледна точка на осигуряване на рибата да хапе. Рибата стана толкова активен, че са готови за усвояване на някаква храна, независимо от степента на своята ситост.

Какво трябва да се разбира под Fish XXL

Този инструмент е активатор на ухапване, с акцент върху риболова по всяко време на годината. Визуално е гъста маса от флакон с обем 30 милилитра. Осигурява високо ниво на комфорт по време на риболовен рейс, когато е възможно да се хване по-бързо и по-ефективно, както по отношение на общия размер на улова и отделните видове риби. Няма значение какъв вид риба, които възнамерявате да хване.

С помощта на риба XXL можете да превърнете най-монотонен риболов в завладяващ клас. Инструментът стимулира ухапване риба, която предпочита да остане, където тя е добре и това е покоряването на земята.

В развитието на риба Примамка XXL присъстваха не само от учени, но обикновените рибари, което обяснява успеха на тази активатор захапка. В резултат на съвместните усилия успя да получи ароматен микс от приложения с висока производителност. Прекарано върху инструмента е 3 години. През този период се провежда старание работа: варира пропорции и с комбинация от миризми. Вашите усилия се увенчаха с успех, той е разработила уникален аромат, привлекателни за всички видове риби.

На какъв вид риба, предназначени примамка Fish XXL

 1. внимателно. Спрей с кафеникаво оцветяване и е предназначен за използване в чисти и студена вода. Тъмният цвят привлича уплашен малки риби, които могат да бъдат приписани на, например, Руд.
 2. Хищнически. Гъста маса на активатор проведе и на дюзата, като се поддържа устойчивост на вода. Миризмата на стръвта се разпространява на голямо разстояние, привличане на най-големите представители на рибата.
 3. мир. Така наречените буйните води нямат никаква риба опит по отношение на един или друг изкуствено създаден примамка. Тя съблазнява аромата на активатора, и то е с голямо задоволство, че е на стръвта.
 4. OL>

  Какво е стръв риба XXL

  Лекарството предизвиква силно дразнене на рецептори на риба, свързани с обонянието. Риба XXL компоненти, включени в състава, когато са разтворени във вода, засягащи нервите, когато те се върху лигавицата, което води до стимулиране на съответната мозъчна активност.

  Фиш мирише и плува с него. Съставът на активатора Fish XXL се изключи наличието на химически компоненти, така че уловената риба са напълно безвредни:

 • гигантски чесън – опростява щука процес и платика;
 • масло от коноп – е чувство на глад от бял платика и речни риби под формата на СОП;
 • Kaffir вар повишава шансовете при риболов за шаран, лин и хлебарка;
 • протеин сепия -. Няма да напусне безразличен костур, малък сом, михалица и Rotanov

Ако Fish XXL продава в магазините как да се купи

Ако искате да закупите недвижим Fish XXL активатор, трябва да се прилагат изключително за онлайн ресурс на производителя. Наличност в магазините на дребно, за да намерите точно това, което ще се предлага фалшив инструмент, като Hungry Fish и други подобни. С производител ще гарантира закупуването на високо качество и ефективно привличащо без никакви такси и риск за портфейла си.

По време на продажбите Можете да поръчате активатора Fish XXL на цена от 999 …, което е 50% от стойността си. Не пропускайте тази възможност да бъде винаги с улов. Това ще изисква да се направи необходимата информация във формата на сайта.

След кратко време с теб да дойде оператор връзка, която е необходима, за да се изяснят подробности на разположение при поискване. В зависимост от региона на доставка е от 2 до 8 дни. За да платите предварително нищо.

Цената на риба XXL в различни страни

Следващата таблица показва цената на стръв и страната, в която е възможно доставката за привличане.

Как да се разграничат фалшив

Real активатор е тествана върху различни водни обекти. Компактният размер на активатора осигурява лесно за извършване. Примамката е гъвкав, който е подходящ за лов на риба. За да го използвате, не е необходимо да се премахне ръкавици.

За да се идентифицира фалшив, на първо място, което искате да изследват външния вид на опаковката. То трябва да се извършва ефективно и да се различава от присъствието на информацията се прилага под формата на освобождаване дати, лого, регистрация марка и срок на годност. Фалшификат може да доведе до алергични реакции и не може да служи като гаранция, че ще бъдат осигурени с успешен захапка. Премахване на възможността за получаване активатор ухапване Fish XXL измама.

Инструкции за това как да се използват за примамване

За целите на прилагането на активатора можете да използвате всеки стръв, като хляб. Риболов на мирни риби ще бъде успешен, когато пръскането стръв около 3 пъти. Ако целта ви е предпазлива риба, количеството обработка на стръв трябва да се увеличи до 8 пъти. Улавянето 2-3 риби, е препоръчително да се повтаря процедурата. Началото на ухапване се извършва след няколко минути в мига, който използвате стръв риба XXL на.

Важна информация за допълнително хранене и допълнително хранене

Всеки рибар има своя подход за допълнително хранене. Някой се храни много, изпразване във водата около 5 – 7 паунда в следобедната сесия. По време на риболов предвид няколко дни от рибарите понякога се влива в десетки паунда. Някой не се подава най-малко. Коя група да се присъединят?

 1. Колко време е за риболов;
 2. Как ще рибата използва за намиране на храна.
 3. OL>

  По принцип се хранят рибите в процеса на риболов е от полза при всички случаи. Но в какви количества? Има ли опасност от прехранване на рибите, за да си възвърне апетита си? Това е, което ние ще говорим.

  Възможно ли е да се прехранват рибите

  Както показва практиката, състезания по риболов, се прехранват рибите, все още никой не дойде. Какво спортисти винаги използват огромно количество смес стръв, оставяйки тази любителите значение далеч назад. За да се разбере защо това е така, е необходимо да се разбере целта на хранене и цели, миксове стръв и програми.

  Защо се нуждаете от допълнителна храна

  Целта на допълнително хранене за двама:

 • привличане на риба с определена точка предавка;
 • държи риба в риболовната през цялата сесия.

Рибата са положителни и отрицателни фактори:

 • Key положителен. – емисия рефлекс, насърчаване на рибата да се хранят и за себе си търси храна
 • Ключовата негативен фактор за страх или тревожност, които се случват, защото на близките роднини, конзолни добавки, физически лица на други видове риба.

Как комплементарна хранене

Значението на процеса – създаването на места за привличане фураж риба и средата, в която рибата ще започне да плава в точка дясното рибаря. Дори ако рибата да плашат, че ще стигнеш далеч и скоро ще се върне. – грубо казано, да се разработи “навик”

Ключовият момент на хранене е да се създадат условия за привличане на риба, не я хранят. Ето защо можете да се излива сместа паунда – те привличат, но не се хранят рибите. Повечето от тях обикновено са глина и пясък.

Какво е включена в състава на допълнителни храни

Привлича риба част от малък смилане на тези съставки, които тя смята храната си. Най-често той се натрошава зърно, парчета от червей, ларви на насекоми (червейче и личинки), малки водни ракообразни. Размерът на тези съставки е минимална, често те добавят бустери мирис и вкус (атрактанти и спадове). Иначе сложи “обем” и предвид факта, че примамката трябва възможно най-бързо, за да освободи храносмилателния тракт на риба.

Важен аспект е този, използван от риболовеца като примамки трябва да бъде добре в съответствие с фуражни добавки, прилагани в сместа. Този подход се нарича програмата за фураж.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...