Новини

Handy Heater – цена, къде да се купуват, купуват сега

С идването на есента студове, така че искам да се подслониш в уютна и топла стая в апартамент, дом или офис. Въпреки това, често се случва, че топлофикационните дружества, не лишава потребителите от тази радост, забавяне на началото на отоплителния сезон. И тогава ние трябва да се запасите на “алчните” нагреватели, които консумират твърде много електроенергия. Ситуацията се променя. Пълен мярка за оценка на комфорта на дома дългите зимни вечери ще помогнат стая нагревател Handy нагревател.

Преносими топлинни творби от обичайните търговски обекти, заема малко място и елиминира студа в района на стая до 20 квадратни метра. На фокус Handy нагревател – спестяване на уют и комфорт в дома или офиса си в продължение на няколко часа. Гаранция – висококачествени материали, използвани за източника на мини-топлина

.
Описание на нагревател Handy нагревател

Отличителна черта на устройството е малък по размер. Handy преносим нагревател е безжичен и не изисква батерии и се включва директно в контакта. Устройството е лесно да се въвеждат, за да работят или да се осигури топлина към стаи, отделение или кабинета във фирмата, където често е много студено. Handy нагревател е призната като нагревател от ново поколение в състояние да затопли стаята в минути. Максималната температура се получава от устройството при 32 градуса.

Спецификации

Body Handy нагревател е направен от термоустойчиво пластмаса – здрави и качествени материали, които гарантират по-дълъг живот на нагревателя. Дори в случай на случайно падане на устройството няма да се счупи. Handy нагревател разполага:

 • термостат;
 • система за защита от прегряване;
 • температурен контролер;
 • цифров дисплей.

Как работи Handy нагревател

Попълване удобни функции Tricky керамичен елемент и два вентилатора скорост, която “хвърля” топлия въздух навън почти мигновено, като същевременно осигуряват комфорт за всеки, който е в стаята.

За да се следи температурата на удобен цифров дисплей и се регулира с термостат. В допълнение, поради наличието на сигурност, устройството ще се изключи при достигане на планираните цели.

Според производителя, Handy нагревател може да спести до 85% от енергията в сравнение с други, дори и най-модерните отоплителни устройства. За да използвате компактно устройство, както в хоризонтални и вертикални пазари, както и инсталирането ще се справят дори и едно дете.

Предимства Handy нагревател

Преди да купите нов, трябва да се определи как е по-добре в сравнение с традиционните продукти, които се продават във всички магазини хардуер. Например, Handy нагревател има следните предимства:

 • има ниско тегло и компактни размери;
 • свързан директно към мрежата;
 • изработени от материали с висока якост;
 • огън безопасно;
 • снабден с термостат;
 • лесно се управлява и контролира;
 • е устройство с клас на енергийна ефективност A ++;
 • евтин.

Тези предимства на нагревателя Handy нагревател се потвърждават и от обратната връзка по форумите в Интернет. Купувачите твърдят, че не са съществували аналози на пазара на домакински уреди до днес.

Има ли някакви недостатъци Handy нагревател

прозрения относно плюсовете и минусите на устройство, може да се направи само на базата на реални отзиви на клиенти, публикувани на уеб сайта на производителя и форуми, посветени на техническите иновации. За Handy Нагревател на обратната връзка от потребителите са предимно положителни. Хората придобиват много удобства и в чест на достойнството на нагревателя, но без “лъжичка катран”, не е направило.

Понякога се наблюдава тенденция да се говори за измама и лъжи от производители на нагревателя. Какви са причините за тези негативни мнения? Има два от тях:. По реда на измама и неспазване на правилата за безопасност, посочени в инструкциите

Как да използвате Handy нагревател

В действителност, с помощта на Handy нагревател няма да доведе до трудности дори за едно дете. Просто достатъчно място, за да инсталирате на отоплението в контакта и включване на сензорния екран желаната температура.

Допълнителна удобство – възможност за програмиране на Handy нагревател. В определено време или при достигане на желаната температура на устройството ще се изключи и ще продължи да функционира, когато е студен. Това ви позволява да използвате удобен Tricky дори и през нощта, без да се притеснявате за прегряване, повреда на електрическата мрежа и пожарите.

Къде да купя Handy нагревател

За да се предпазите от развода на непочтени търговци само един начин – да направят покупка Handy нагревател само на интернет страницата на създателите на новото. Това предпазва купувачи от получаване на фалшифицирани стоки. И добре, ако такова устройство, просто няма да работи правилно и да осигури топлина. Опасността се крие във факта, че фалшификати лесно се повреждат, провокира окабеляване късо съединение и да предизвикат пожари.

За да поръчате оригиналния Handy нагревател на официалния сайт (ето го) лесно. За да направите това:

 • , за да попълните формуляр, име и телефонен номер;
 • чат с консултант, който ви свързва непосредствено след получаване на заявлението;
 • да получи колет по пощата;
 • , за да се запознаят с качеството на стоките и да плати за покупката.

Производителят твърди, че за жителите на Москва и Санкт Петербург, доставката ще отнеме не повече от два дни, а в други градове на Европа, стоките ще бъдат изпратени в рамките на седмици.

Клиентски отзиви Handy нагревател

Кристина, 30 години:

Victor, 44

Claudia, 40 години:

Лев Владимирович, 28 години:

Остава да добавим, че компактен източник на топлина на разходите ще изненада потенциални купувачи. За цената на един отоплителен уред Handy нагревател е достъпна за всички хора, страдащи от останат топлинна енергия в своите апартаменти и къщи. Mobile фен затопляне ще осигури комфорт и подобряване на качеството на живот в есента, зимата и пролетта. Компактният размер прави Handy нагревател-лошо обемисти прототипи. Това качество нагревател ви позволява да запишете вата електроенергия и пари.

Не забравяйте !!! Вие няма да се намери лек в аптеката или магазина. Оригинална лекарство може да се купи само от уеб сайта на производителя! Това позволява на компанията непрекъснато следи качеството на продукта, неговата цена и мнения разбира клиента.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...