Красота

Herparen – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Когато се вгледате в състава на защита на черния дроб “Herparen”, изглежда, че рецептата сподели някои народни лечител и билкар в списъка на съставките само продукти от растителен произход, характерни за народната медицина. Но вижте на официалния сайт на производителя, и да видим какво “Herparen” – капки за възстановяване на черния дроб и профилактика – изобретяването на германски учени, и ако търсите, можете да намерите интересна история изследвания, които формират основата на рецепта Един третира – други недъгав Herparen

В субтитрите става дума за наркотици и спортни лекари от екипа на ГДР олимпийски, даде на играчите си стимулатори, които увеличават резултатите, но в крайна сметка, водеща до:

 • нарушения на сърдечно-съдовата система на спортисти
 • появата на хормонален дисбаланс,
 • непрестанна болка,
 • постоянна неизправност на черния дроб и бъбреците.

С опити за отстраняване на последиците от това безотговорно политика и започва историята на развитието на “Herparen”.

Две години преди Олимпиадата в Москва източногермански лекари организираха масов допинг система за изкуствен стимулация, в които, волно или неволно, е участвал десетки хиляди спортисти. В първите етапи на подбор на млади спортисти, получени нередовни дози стимуланти (мисля, че витамините), а най-талантливите по-късно напълно свързан с програмата за допинг.

Един от най-известните жертви на това приключение е Хайди Кригер, от които след кариерата си заради доминирането на мъжки хормони, трябва да има смяна на пола. Но проблемите с черния дроб, бъбреците, сърцето, опорно-двигателния апарат, както и много други спортисти. Провежда се в началото на този век на процеса на министъра на спорта на ГДР и лекарят на отбора доведе до обществено недоволство, а това, от своя страна, предизвика интерес към проблема за възстановяване на здравето на жертвите и изследователска лаборатория бум.

Сред различни други произведения, свързани с разработването на лекарства, които възстановяват черния дроб. Капки “Herparen” съхраняващи ефект е резултат от това развитие. Но тяхното действие е насочен предимно, а не на лечение на разширени патологии, както и да се стабилизира състоянието на черния дроб и за улесняване на приспособяването в стресиращо за ситуацията на черния дроб. – да се помогне на основното лечение

В крайна сметка фокус капките за кандидатстване е изместен към мерките за превенция и подкрепа, при които дозата “Herparen” са определени от лекаря, въз основа на:

 • видове, идентифицирани патология на черния дроб и възможните проблеми “свързани” органи (например, бъбреци),
 • степента на увреждане на черния дроб,
 • комбинация от съставки “Herparen” с други лекарства.

Лекарството: проблеми на ефективността и сигурността проблеми

Билкови лекарства принадлежат към безопасно групата, но в този случай, ако домакинът няма сериозни проблеми с черния дроб и други органи. Ако не съществуват такива проблеми, е необходимо да се оцени професионално техния характер. Трудността е, че различните форми на лезии на черния дроб могат да реагират различно на хепатопротектор. В допълнение, терапевтичен картината е сложна, поради факта, че едно лице може да бъде намерен и други органи, комунални услуги и отделителната системи, които са чувствителни към съставките. Например, бял оман, част от капките, можете да видите как понякога е трудно ефективност в съчетание с безопасността.

Nard

оман корен, изчистване на жлъчни канали като пример за една, защото на интернет страницата, където можете да си купите и хепатити, той е номер едно в списъка на растителни продукти в “Herparen”. Но подобни рискове възникват във връзка с използването, например, екстракт от Hypericum, усилване секрецията на жлъчката. Хората с камъни заболяване неконтролирано използване на хепатопротектор могат да повишат камъните, което често води до запушване на жлъчните пътища и в крайна сметка, развитието на жълтеница или увеличаване на черния дроб. Това означава, че в този случай, има противоположен ефект на терапевтичното очаква. Но това е холеретична собственост на бял оман могат да бъдат ефективно използвани в други патологии с ползи за здравето.

В оман обикновено са много полезни свойства и за предотвратяването на заболявания на черния дроб, разбира се, е важно, че има противовъзпалително действие. Но също така е важно да се вземат под внимание комплексната състояние на организма, оценка предразположение към алергични реакции, сърдечно заболяване, заболявания, които оман също не се препоръчва и др.

Но има добри новини: някои компоненти “Herparen” е в състояние да се съчетаят едновременно и относително висока безопасност, дори по време на дългосрочни курсове (2-3 месеца), както и високо лечебно профилактичен ефикасност. Така че, като се смята, че съдържанието в състава на антиоксидант хепатопротектор силимарин гарантира високо ефективността на лекарството в процеса на възстановяване на черния дроб. Се нарича силимарин и бял трън екстракт, известен като бял трън.

бял трън

На сайта, където можете да си купите и хепатити, бял трън е споменато в средата на списъка на други компоненти от растителен произход (и елементи от списъка не е в низходящ ред на концентрация, а просто визуално симетричен). Но би било по-добре да се постави Thistle на сайта в началото на списъка, тъй като силимарин се счита за най-добрата естествена субстанция със защитни свойства срещу черния дроб. Тя насърчава рани и стимулира производството на клетки и предотвратява проникването на токсини. В някои източници той се нарича една от един вид, но има и други подобни полезни свойства и zimarin, съдържаща се в артишок.

Дозировка на способността на бял трън, известен още от времето на Гален (известен древен лекар). Thistle споменава в произведенията му, и Авицена. И дори тогава и двете се използват растението за лечение на жлъчния мехур и черния дроб. Химичен състав, обаче, е идентифициран само през 1968 г. от служители на университета в Мюнхен. В допълнение към силимарин в растението намерено:

 • мастноразтворими витамини (А, D, E, K),
 • минералите калий, магнезий, цинк, бор, селен, мед,
 • полиненаситени мастни киселини (подобни на тези, съдържащи се в рибеното масло).

Лекарят на бял трън препарати са възложени на функционални нарушения на жлъчните пътища, хроничен хепатит, холецистит. Символът “минус” е факта, че лекарството не се потвърждава неговата ефективност в алкохолни лезии (цироза) и остър хепатит. В вирусен хепатит капки силимарин са предназначени само като адювант за антивирусни лекарства. Има, обаче, преки противопоказания, свързани, както в предишния случай, с холеретичното свойства на материята, но не само.

 1. Провокира силимарин увеличи жлъчната секреция изисква специално внимание при приема на капки пациенти с холелитиаза. Движението на камъните е придружено от пристъпи на силна болка в дясното хипохондрия, тежест в областта на черния дроб.
 2. Нежелани консумират капки с бял трън време обостряне на гастрит, язва на червата и стомаха.
 3. Изобилието на органични киселини, безвреден в малки дози, когато значителни икономии биха могли да доведат до унищожаване на микрофлора и диария разстройства.
 4. силимарин не се препоръчва за бременни и кърмещи.
 5. Хората с някакви хормонални нарушения, за да се опитат лекарството само след оценка на риска от лекар.
 6. Много внимателно се приема лекарството при бъбречна недостатъчност, отколкото от това, че е по-добре да се откаже.
 7. OL>

  Комплекс предсказуем е и способността на силимарин за промяна на активността на чернодробните ензими, които са включени в “смилане” лекарства. Известно е, че силимарин взаимодейства с:

 • антипсихотични средства,
 • антиконвулсант,
 • транквилизатори,
 • имуносупресори,
 • вещества за понижаване на холестерола (статини),
 • антидепресанти.

Сред антидепресанти, между другото, включва жълт кантарион, присъства в състава на хепатопротектор заедно с Thistle. Но като един от методите за комбинация от лекарства е корекцията на дозите и на двата вещества, в този случай е добре, че жълтия и репеи кантарион вече е свързан с производителя в една подготовка в правилните пропорции.

Този оригинален баланс на деня и потребителите, които вече са купили лекарството и да се тества ефекта на капки върху себе си.

Отзиви на клиентите върху резултатите, методи и цена Herparen

Галина Романенко становище по темата форум:

В Corropoli Купих всички растения, че ще се опитаме да възстановим черния дроб вече е събрана в един състав. И събира те са професионалисти в правилните пропорции и дози. За тази цена, по-лесно да си купя от измъчван и самата събира. да, тя ще бъде по-надежден от вкъщи извиквайки EM> “.

Анастасия Leshchenko, отговор в Facebook:

купи” Herparen “съпругът се съгласи едва след като обеща да се откаже от бира в петък с Приятелят му точка е справедлив., Ако ти започваш да се лекува черния дроб, но поне не го безпокоя с . бира Седнете на диета Покажи последователността -…. се съгласи да купи една капка е, къде да отида последователността показах току-що каза, че приятел в деня, преди да замине за 3 месеца в друг град, че съм точно. време да се лекува EM> “.

Майкъл Казан, преглед на уеб сайта на производителя:

Не оставям мнения, но ще ви пиша, защото аз мисля, че ако органичен продукт върши работа не по-лошо от химия, по-добре е да го вземе, което доказва, моя опит. И като цяло, ние, като част от природата може да използва нейните съвети често EM> “.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...