Красота

HondroCream – мнения, коментари, цена, Как работи?

добавка HondroCream ( не се бърка с teraflex HondroCream Forte ) е средство за болка и дегенеративни процеси в ставни и костни тъкани. Основната цел на крема – лечение на гръбначния стълб във всички негови отдели

.

Мехлемът е ефективно само в началните и средни стадии на болестта. Във вече развитите на болестта, тя може само да намалят болката. Вярно или не – това е невъзможно да се каже, тъй като сериозни изследвания върху ефективността HondroCream не е направено

.
1 Какво е HondroCream: Общо описание

HondroCream предназначен за фуги, за облекчаване на дегенеративни-дистрофични процеси, намалява болката и подобрява възможностите за възстановяване на организма. Въпреки това, производителят гарантира, че може да се прилага в други заболявания на опорно-двигателния апарат (за лечение на остеоартрит, dorsopathy).

Инструментът е направен от естествени продукти и затова повечето лекари са скептично настроени за това, което се равнява хомеопатични добавки.

В интерес на истината, производителят, а не за позициониране на добавката като лечение. Това означава, че в идеалния случай, трябва да се допълват традиционното лечение, а не да го замени напълно (с изключение на не-сериозни наранявания на ставите или костите, можете да направите едно Chondrocranium).
меню ↑

1.1 Форма и състав за освобождаване се проверява ТУК

Инструментът е на разположение във формата на крем за кожно приложение (лигавицата или увредена тъкан – това е невъзможно да се постави). Съставът на Chandrakirana базата на естествени съставки (естествен произход).

HondroCream извършва въз основа на (естествената) компоненти

Състав:

 1. камфор -. Предназначен за намаляване на интензитета на възпалителни процеси, стимулира регенериране механизми, нагрява тъканта
 2. кон екстракт кестен -. Предотвратява развитието на дегенеративни процеси в ставни и костни тъкани
 3. Горещият пипер екстракт – има “разсейващи” ефект, създавайки леко парене, че намалява болката (лека до умерена)
 4. .

 5. Gum терпентин – елиминира болковия синдром на умерена тежест по същия начин, както и екстракт от люти чушки. Подобрява регионално кръвообращението.
 6. Масло от ела и евкалипт – имат съдоразширяващо действие, стимулира регенериране механизми, подобряване на тъканите с кислород. Те също се справят добре с набъбване и имат леко противовъзпалителен ефект.
 7. Ментол и ментово масло, имат местно дразнене, като усещане за прохлада, премахване на лека до умерена болка синдром. Те също така да подобри подвижността на ставите и умерено намаляване на интензивността на мускулни спазми.
 8. OL>

  1.2 показания за HondroCream

  За предназначен правилно и да използвате HondroCream, което трябва да знаете всички индикации за неговото използване.

  HondroCream използвани при лечението на всички видове остеохондроза

  Списък на показанията:

 • остеохондроза на всеки гръбначния стълб и да е етап;
 • dorsopathy и ишиас;
 • артрит и артроза на ставите на всяка локализация;
 • болка в ставите или кости;
 • спазми на мускулите, мускулите на крайниците;
 • възпалителни процеси в хрущялни и костни тъкани и мускулите (ако те не са причинени от инфекция);
 • подуване, причинена от травми (с изключение на кожата на лицето и гърлото – тук крема не е);
 • за намаляване на болка, свързана с сколиоза, кифоза или лордоза, както и “повреди обратно.”

1.3 Преглед на инструменти HondroCream (видео)

1.4 Противопоказания HondroCream

Инструментът има минимален брой противопоказания, не се абсорбира в системното кръвообращение и могат да причинят сериозни системни реакции (освен в редки случаи по изключение).

Противопоказания:

 1. свръхчувствителност (алергия).
 2. инфекциозни заболявания в мястото на приложение (включително болка и подуване на ставите и костите, причинена от инфекция).
 3. Наличието на дерматит и дерматози в областта на приложение.
 4. отворени рани, надраскване, неоплазми на всеки етиология на мястото на приложение.
 5. кърмене (кърмене), детска възраст -. Относителни противопоказания, се изисква консултация с лекар
 6. Остра Общи инфекциозни заболявания (грип, ТОРС).
 7. OL>

  1.5 Къде се продават и колко е HondroCream?

  Най-лесният начин за закупуване HondroCream на официалния сайт на компанията. Тя се среща рядко в обикновени аптеки, това е по-често се продават в билкови аптеки.

  Колко е инструмент – зависи от това къде го получи. Цената на Chandrakirana е около … на пакет на официалния сайт на производителя. В билкови аптеки цена може да направи ….

  2 аналози на Chandrakirana

  Директни колеги (с еднакви или приблизително същия състав) Chandrakirana не е налице, обаче, вместо да си купите по-мощен автомобил. Много по-ефективно и по-достъпни кремове и гелове от групата на нестероидни противовъзпалителни добавки.

  По-ефективни аналози на Chandrakirana:

 • мехлем, Диклоран Plus;
 • мехлем Deep облекчение;
 • мехлем цинк мехлем Forte;
 • мехлем hondroksid Forte;
 • гел Артро-Актив;
 • гел Хондроитин;
 • гелове белези и Брьони LEDUM (хомеопатични средства от естествени съставки) – имат недоказана ефективност

.

3 Как се кандидатства HondroCream?

Място за прилагане трябва да се измие и подсушете. Крема винаги трябва да се прилага върху суха кожа

На пръста си, което трябва да се приложи малко количество Chandrakirana, след това внимателно с кръгови движения, за да го намажете върху цялата площ на желаната област. За прилагане на крема под превръзката (вземане на лапа) не е необходимо.

HondroCream трябва да се прилага 2-3 пъти дневно на суха и здрава кожа

По-подробни инструкции за употреба, се намира на лайнера в пакета с крем. Ако се появи дразнене, зачервяване, сърбеж, спиране употреба и да се консултира с дерматолог.

4 заключението на лекарите и пациентите: използват HondroCream, развод или истината

Основният въпрос за Chandrakirana – не дали тя е за развод? – точния отговор няма. Производител са проведени проучвания за определяне на ефективността . Единственото нещо, което можете да разчитате на отзиви на клиенти и състав.

Съставът е интересно, това означава, че инструментът е наистина ефективен за намаляване на умерена болка. Ето защо лекарите не се противопоставят на крема, тъй като в резултат на местните дразнещи ефекти наистина може да се премахне болката (като “звезда” или пипер мазилки).

го Очаквайте да изразени противовъзпалителни, регенериращи и ефекти: Не. Този ефект може да се извършва само от специализирани медицински екипи

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...