Новини

MagnuFuel – мнения, коментари, цена, къде да купите

Броят на превозните средства се увеличава всяка година. Размерът на намаляване на горивото и неговите увеличение на разходите. Всеки шофьор или собственик на друго превозно средство се опитва по всякакъв начин да се намали разхода на гориво и да го спаси. Голяма помощник за това може да е икономичен MagnuFuel гориво.

Обща информация MagnuFuel

Икономичен MagnuFuel гориво е модерно строителство, без които е доста трудно да си представим бъдещето. Подобно развитие за дълъг период от време са работили в САЩ, и след пускането на широк, устройството бързо падна в Европа. Неговата популярност нараства всяка година. Това се дължи на качеството и висока производителност на устройството.

Какво се случва, когато използвате economicaly MagnuFuel гориво:

Вижте също: Как нашите алчни фармацевти скрити евтин аналог на VIAGRA

 • Разходът на гориво в зависимост от различни параметри се намалява до 20%.
 • живота на двигателя е значително увеличен;
 • Размерът на екологично вредни емисии постепенно се намалява;
 • Силата на увеличението на двигателя, това е особено забележимо през зимата, когато водачът спира да се чувстват проблеми с колата след като е бил в студа;
 • Свещи и карбуратора са много по-дълги от други устройства в коли не са оборудвани с икономичен MagnuFuel гориво.

Той помага да се намали не само консумация и да спестят пари, но също така и да се удължи срока на експлоатация на двигателя. Икономичен може да се използва за машини, които работят не само на бензин, но и дизелово гориво и газ.

Използвайте икономично гориво MagnuFuel за следните превозни средства:

 • автомобили;
 • Товарни автомобили и камиони;
 • автобуси за различен брой места;
 • лодки и други морски и речен транспорт;
 • мотори и скутери;
 • За всякакъв вид селскостопанска и строителна техника.

Инсталацията не изисква технически преглед на превозното средство. Устройството се състои от няколко неодимови магнити. Те, от своя страна, са сплав от неодим с добавяне на бор и желязо. Положителен ефект може да се постигне поради високата мощност магнита.

Принципът на действие на икономии MagnuFuel

Горивото, което е в резервоара на колата на газ, е под постоянно влияние на външната среда. Студ, топлина и влажност на въздуха се отрази на бензин и други горива. Те правят молекули на горивата да се свиват и разширяват поради разлики в налягането. В резултат на отделните молекули, започват да се “използва магнитно привличане” един към друг и образуват специфични области, които не горят напълно.

Много експерти точка на факта, че икономичен на разхода на гориво може да се постигне чрез влиянието на честотата на магнитен резонанс, генерирано от магнитите на икономии на гориво. Такова влияние дава възможност за постигане на тази “първородството” молекули да се разпадне и да го добавя молекула на кислород. В този случай, горивото се изгаря напълно и са в състояние да постигнат реални спестявания.

Пълна горимост на горивото помага да се постигне много важна полза за околната среда – намаляване на броя на емисиите. Намаляването на количеството на емисиите помага за поддържане на работата на много други устройства на двигателя за по-дълъг период от време.

Как да инсталирате икономично гориво

Ако се вгледате в прегледите на MagnuFuel, там е показана една от предимствата на това устройство е доста лесен за инсталиране, което може да се направи самостоятелно.

е това, на маркуча за гориво. За най-добър ефект трябва да бъдат приложени възможно най-близо до инжектора или карбуратора в зависимост от вида на машината. маркуч за гориво трябва да бъде поставен между магнитите на устройството за най-добър магнитен резонанс ефект. За да поправите маркуч с помощта на специални каишки.

Настройване икономичен нужда от маркуч, през който горивото се подава към резервоара. Създаване на маркуча да се върне ще намали ефективността на устройството. За да го определят съвсем просто:. Маркуча за връщане на горивото

Много машини за инжектиране са оборудвани с електронно оборудване за доставка на гориво. Преди да инсталирате устройството на системата, трябва да изключите батерията, за да прекъснете захранването. В допълнение, това ще ви помогне да унищожи предварителни цифри. За компютърната система на превозното средство адаптиран към работа на устройството, е необходимо да се започне от колата и го карам на няколко мили.

Ползите от използването MagnuFuel

Ако анализираме отзиви от професионалисти и инструкции за използването на икономии на гориво MagnuFuel, ние можем да се разграничат следните предимства на използването на устройството:

 1. лекота на използване. Устройството е доста лесен за използване. Дори и без предварително обучение, всеки може да създаде MagnuFuel рамките на няколко минути;
 2. удължава живота на пръстен на буталото. Това позволява да се постигне, поради липсата на въглехидрати шлака плака;
 3. Подобряване и удължаване продължителността на активността на катализатора;
 4. Extended експлоатационния живот на свещи;
 5. Подобрява горене на горивото, дори при ниско качество.
 6. OL>

  Предимствата на икономии на гориво се потвърждава от много тестове и изследвания. В допълнение, всеки може да се закупи на функцията самостоятелно, за да го тествате. Устройството плаща за себе си в един до два месеца. Payback зависи от начина на транспортиране, средната месечна консумация и вида на използваното гориво.

  Къде можете да купите икономичен MagnuFuel гориво?

  За да купите икономичен MagnuFuel гориво е достъпно на официалния сайт на производителя. Тук можете да прочетете отзиви и закупуване на продукти на възможно най-ниска цена. Покупка на официалния уебсайт за да се предпази от закупуването на дефектни стоки. Също така купуват даден продукт директно от представители на компанията.

  Коментари

  Когато използвате economicaly MagnuFuel гориво за много от най-важните специалисти. Повечето от тях са съгласни, че устройството наистина спестява гориво и подобрява работата на двигателя и удължава живота му. Прочетете за MagnuFuel недвижими мнения на официалната интернет страница или на интернет страницата на дистрибуторите.

  Ivan, 31 EM>

  Купена икономичен на официалния сайт. Реших да се проследи как устройството пести гориво. Един месец по едно и също разстояние успя да спести около 300 …. Няколко месеца успяха да спасят около хиляда …. А дреболия, но хубаво.

  Александър, 40 години EM>

  Веднага след като си купих икономичен MagnuFuell, веднага отидох да го тествате. Това е интересно: развода или истината? На магистралата веднага забелязах, че потреблението е намаляло с почти един литър на сто, ако се движите без да спира. икономиката на града е на по-малки, но също така и забележими.

  Victor, 47 години EM>

  Използва MagnuFuel за пестене на гориво на камиона. В допълнение към намаляване на разхода на забелязал да са се подобрили двигателя. Дори и в студено време, че е по-бързо, за да започне и по-гладко да работи. И още нещо -. намаляване на потреблението на двигателя, когато е натоварена тялото

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...