Новини

Provocative Gel – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Днес, много двойки се сблъскват с различни проблеми в сексуалния живот. Не всяка жена може да постигне оргазъм, дори ако партньорът й е любим човек. Обикновено това не се дължи на факта, че човекът не е бил достатъчно опитен, за това, както и с физиологичните особености на женското тяло, например, тъп ерогенна чувствителност. Тук може да помогне на специални препарати, една от които е гел Клопка.

Състав Провокативно гел

Качество сексуален живот е много важно. Това прави не само за физическото и психическо удовлетворение от секса, но и спомага за укрепване на отношенията между един мъж и една жена, и по този начин хармония в ежедневието. В допълнение, продължителното отсъствие на удовлетворение от полов акт води до факта, че двойката просто отказва секс, а това е изпълнен с различни проблеми, свързани с репродуктивната система.

Ето защо, ефективен афродизиак може да бъде истински спасител семейния живот. Гелът е разработен с участието на професионални andrologists и сексолози. Основният акцент е върху естествени съставки от растителен произход, като има предвид, синтетични или химически добавки са напълно отсъства.

В допълнение, кожата е омекотена, което се постига чрез добавяне на глицерин състава. Важно е да се отбележи присъствието на млечна киселина, която стабилизира киселина-алкален баланс на влагалището.

Тъй като първичен вълнуваща средство, използвано мента, и кофеин. Тези компоненти предизвика леко дразнене на лигавицата, така че те да станат по-чувствителни. PDE5 инхибитор е ензим хиалуронидаза, качество предпазва лигавиците от повреда, и също е естествен антисептик, че значително намалява риска от инфекция. Тази точка се гарантира безопасността на употребата на гела, защото процесът на полово сношение появата на пукнатини и други леки наранявания са често срещани. За подобряване на потентността, с помощта на специални упражнения.

гел действа като провокация за мъже

Първоначално трябва да се отбележи, че това лекарство не засяга хормонални и други физиологични процеси, които засягат репродуктивната функция и активност. Същността на гел е, че активните компоненти стимулират по-активно производство на хормони, които подобряват качеството на полов акт. Също така, лекарството има пряк ефект върху кръвообращението. Плавателните съдове в пениса се разширяват и това означава, че достъпа на кръв до тях става по-лесно. Това подобрява и се простира устойчива ерекция.

Известно е, че секс гел Провокация допринася за по-активно развитие на следните хормони:

  • ендорфин е известно на всички щастие хормон, което прави и мъжът и жената е гарантирано да получите както физически, така и морално удовлетворение от интимност, и на най-високо ниво. Ендорфините са много важни за психологически момент в сексуалния живот, тъй като помага да донесе партньор;
  • серотонин – това вещество се произвежда като мъже и жени. Представителят на силния пол, като насърчава по-дълги ерекции и ефективно се бори преждевременна еякулация – твърди професионалисти за вашия партньор. Що се отнася до жените, серотонин, помага за постигане на по-бързо и по-трайно оргазъм;
  • допамин – хормонът, който премахва всички забрани. Продукцията му допринася за възникването на психологическа свобода. С други думи, партньорите престават да се срамуваме, изчезват най-стабилните комплекси. Поради това, много двойки се опитват нещо съвсем ново в секса си живот, и то значително подобрява неговото качество;
  • окситоцин – подпомагане на биологично активно вещество, което се комбинира с всички други хормони. Неговото действие е подобен на действието на допамин – това помага да се отпуснете, като удовлетворение от сексуален контакт ще бъде максимално

.

По този начин, ефектът на гела на първо място, насочени към повишено производство на вторични хормони, които не са основната женски или мъжки биологично активни вещества. Съответно, всяко отрицателно въздействие върху хормоналния баланс не.

Метод на приложение Провокативно гел

Съветите има много просто приложение. Според указанията, приложени към лекарството, гела се нанася върху чисти пениса, съответно, ще трябва да си взема душ преди това събитие. На следващо място, малко количество крем, прилаган към пениса и главата му. Необходимо да се търка вещество леки масажни движения да го разпределят по повърхността на пениса. За да се улесни процедурата, желателно е, че е в отпуснато състояние.

Въпреки факта, че инструментът е предназначен за мъжете използват за жените. Наркотикът е позволено да се сложи на гениталиите си, както отвън, така и отвътре. За по-голямо разнообразие, можете да използвате крем за прилагане на различни секс играчки, контрацептиви и др.

Гелът започва да действа в рамките на няколко минути след накисване. Това се проявява на първо място, чувство за засилващото се чувство на топлина, която се разпространява по целия сексуален орган. Подобни чувства са били наблюдавани и жената, ако кремът се нанася в нея. Значително повишава либидото. След това можете да преминете направо към сексуален контакт.

Странични ефекти и специални инструкции Провокативно Gel

Значително предимство на този инструмент е, че тя всъщност още няма противопоказания. Клинични проучвания не показват влияние на активните компоненти на гела на половите органи, включително вътрешната, лигавиците, кожата и др възрастни и репродуктивната функция не се променя.

Трябва да се помни, че винаги има шанс, че сте свръхчувствителни от организма на някои вещества в препарата. Ако е така, реакцията до използването му ще бъде алергични, експресиран главно в появата на характерните поражения на кожата. В този случай, от по-нататъшно използване на гела трябва незабавно да бъде изоставена.

Също така е важно да се помни, че провокацията не е средство за защита от нежелана бременност. Същото важи и за различни инфекциозни заболявания, които могат да бъдат предадени през близост.

Важен недостатък на този наркотик е на много висока цена. От друга страна, всички фармакологични средства, насочени към лечение на проблеми с репродуктивната система, нямат по-малко, а в повечето случаи -. И дори по-висока цена

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...