Красота

Realquit – цена, мнения, къде да купуват, оригинала, колко е цената

Realquit – развод или истината

Хората са скептични по отношение на положителните отзиви на всякакви средства за отказване от тютюнопушене, като често се интересуват – не дали тя е за развод? Realquit не е вълшебно средство, с помощта на които се откажат от пушенето веднага. Такива средства просто не се случи. Магнитите само да помогне ефективно да реализират намерението да се откажат от вредния навик. Realquit намалява необходимостта на организма за никотин, има блокиране на вкусовите рецептори, в резултат на което, пушене на цигари, човекът не е доволен. Това означава, че магнитите влияят върху тялото физиологично да се направи, за да се отървете от психологическа зависимост не може. Те ще помогнат на човека, който независимо взето решение да се отърват от вредния навик завинаги.

Как Realquit:

Методът на aurikulorefleksoterapii – алтернатива на съвременните методи на лечение се появи в средата на миналия век. Учените са доказали, че ухото ни има огромен брой нервни окончания, те се наричат ​​точки. Всяка точка свързан с някои органи. Влияние върху тези точки, е възможно да се повлияе на цялото тяло. Има много начини за въздействие върху активните точки – акупресура, акупунктура, медицинското обгаряне с билки, действието на магнитното поле. Realquit е последния метод. При прилагането на магнити с определена точка на налягане, подобен на акупунктура. Следователно, в мозъка се активират от конкретен лезии, които са отговорни за глад за никотин.

Realquit инструкции за употреба:

магнити може да се носи толкова дълго, колкото е необходимо, те не пречат с живота си, както обикновено. Хората не ги чувстват себе си, противопоказания за употребата им също не са налични. Магнитите са привлечени един към друг и по този начин надеждно проведени на ухото. Използвайте магнити до лесно. В случай, следвайте инструкциите, които идват с комплекта.

Основните етапи на използване на Realquit:
1. На първо място, се измиват добре и подсушете ръцете, след това избършете повърхността на ухото.
2. Един малък магнит е монтиран върху вътрешната повърхност на ухото в горната.
3. Голяма магнит се поставя от външната страна на ухото, така че магнитите са разположени точно една срещу друга.
4. Магнити, монтирани на дясното ухо, останали – hander- в лявото му ухо

.

Ако се чувствате болка, изтръпване, парене, магнити малко, така че можете да я преместите, но се уверете, че те са били в района. Ако дискомфортът не може да се отърве от това е възможно, за да ги премахнете, изчакайте малко и сложи отново. Препоръчително е да се носят магнити дневно в продължение на 4 часа. Можете да ги носите в продължение на 2 часа сутрин и 2 часа след обяд. По-добре е да ги използвате, когато почиват в отпуснато състояние. По това време, на ефективността на магнитите се увеличава значително. Редовен носи в продължение на 3-4 седмици, ще забележите, начало на положителен ефект.

ще бъде първият положителното развитие:
• намаляване на броя на цигари пушени;
• желанието за пушене става по-малко,
• появата на неприятни усещания по време на пушенето ще доведе откажат цигара

магнитите на Realquit са много привлечени един към друг, като по този начин плътно фиксиран на ухото.

състава на Realquit:

Realquit – две малки biomagnets. Те са от три вида: •
като покритие на обичайната злато;
• с покритие бяло злато;
• като два вида отлагане
Всички три вида магнити са еднакво ефективни

Къде да купя Realquit:

магнити Realquit не се продават в аптеките, да ги купите, трябва само да посетите официалния сайт на производителя. Трябва да се прави разлика оригинални стоки от фалшификати. Много е лесно, ако знаете някои подробности. Оригиналът има качество опаковки с качество оцветени двустранен печат, повърхността на които са ламинирани. Продуктът да приложените инструкции на два езика, докато ръководството за фалшив продукт прилича на лошо качество на фотокопие. Оригинални магнити са идеално гладки и с различен размер, покритие – злато. Фалшификати могат да бъдат назъбени ръбове, които причиняват дискомфорт при носене, най-често те са бели. Оригиналните стоки в пакета има специална карта, в която са разположени точно на магнитите в определените за това места, които не могат да бъдат фалшифицирани.

Real отзиви за Realquit:

Почти всички мнения за магнитите положителни. Ако има такива хора, магнити не помагат, най-вероятно, те трябваше да ги неправилно, използва незаконно или са напълно забравил за носене. Ето прегледите на недвижими клиентите:

Сергей Кулагин, на 47 години. “Опитът на пушача, имам около 30 години опитах много пъти, за да се откажат от пушенето себе си, това не се случи тогава в хода отиде различни лепенки, дъвки и други глупости, че не си. “т помогне също. купи Realquit посъветва един приятел, който се откажат от пушенето, с помощта на него. пише на сайта, изпратени много бързо. носеше за около 2 месеца и чудото стана! Използвах да пушат повече от глутница дневно, сега брой е намален до 2-3 цигари на седмица. Те скоро ще се откаже напълно! огромни благодарности за тези, които произвеждат Realquit за прекрасните магнитите! “

Inna studynsky, 24 “за 3 месеца като непушач и желание възникне! Realquit наистина помага! И Пушенето преди 8 години, предполагам. Трябва само да имате силно желание и магнити, и всичко, което се получи!”

Светлана Dovgal, 35 години:.. “Аз се опитали цигара за първи път в първата година от Института Тогава имах впуснал, както и всичко, постепенно се прибира Резултатът се пуши повече от глутница всеки ден, имаше сърдечни заболявания, недостиг на въздух, но да напусне, което можеше да не закупени магнити Realquit, след около седмица забелязах, че не работи на дим паузи на всеки два часа, но много по-рядко и че е бил един месец.. – аз не пуша. Ляво лесно, дори и неусетно, без депресия, раздразнителност не беше. Като цяло, аз разбрах, че магнитите работят, просто трябва да ги носят постоянно. препоръчвам на всеки, който иска да се откажат от пушенето! “

Николай Виноградов, 56 години: “започват да пушат не помня кога, в младостта си съпруга принуден да напише Realquit, следван да носят редовно И, знаете ли, помогна да се достигне за една цигара става по-малко и по-малко,..! мисля, че те скоро ще се откаже напълно. мислех, че с моя опит, нищо няма да помогне! благодаря на тези, които е измислил това чудо! “

Андрей Киселев, 44 години: “Realquit наистина ми помогнаха да се откажат от пушенето Повече от година не пушачи, а след това глупаво започнаха отново и се справи с магнити, те са лесно да се хвърлят Успех на всички…!”

Realquit прегледи на лекарите:

терапевт, опит от 14 години: “Realquit наистина ефективно лекарство, което помага да се преодолее зависимостта от никотина Лесен за използване и сигурен, но трябва съзнателно желание на пациента, за да се отърве от цигарите, в противен случай ефектът е малко.. забележими. Когато се комбинира с правилното психическо отношение с носенето на магнити изчезва желанието за пушене и не по-дълъг възстановява. “

терапевт, на опита на 19 години: “Аз съм за годините на своята работа срещнах много добре оповестена против тютюнопушенето Но, като правило, на практика те са безполезни магнити Realquit потискане на физиологичната желанието да.. дим. остава само психологически, и с него може да се направи категорична решимост, или преминаване към други класове “.

Лекарят най Отоларинголог, опита на 23 години. “Спецификата на професията ми е, че аз често се налага да работят с пушачи, защото много заболявания в областта на оториноларингология възникват поради Пушенето Наскоро научих за магнити Realquit . Този иновативен инструмент е безвреден. Ще го препоръчвам на пациентите си, а не без успех. “

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...