Новини

Silane Guard – течност стъкло, мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Silan Guard е единичен компонент течност стъкло от японска фирма Уилсън, е предназначена за защита каросерията на автомобила от мръсотия, надраскване и незначителни механични повреди. Отзиви на клиентите на Silan охрана е разделена: някои собственици на автомобили пишат за предимствата на пари над аналози, други казват, че разводът не се различава от обикновените шампоани

.

За да научите истината за течен стъкло Уилсън, решили да купят продукта от оторизиран дилър и да се направи проучване на инструменти с инструкции, снимки и цени.

Какво означава това: състав и описание на стоките Силан Guard

Според производителя, Willson Силан Guard за автомобили се състои от иновативни компоненти, такива като силициев диоксид, Нанук и силиконови полимери, които след прилагане образуват кола защитно покритие с водо-отблъскващ ефект. Съставът на спрей е подходящ за тъмни и светли коли. А химическа реакция не носи отрицателно въздействие върху боя и части от тялото транспорт.

Пълният набор от течност стъкло от Япония следното:

 • бутилка опаковка;
 • гъба;
 • салфетки;
 • Специални защитни ръкавици;
 • Инструкция в EUROPEN;

Ако след поръчка, пакет пристигна за вас с различен набор, може би Имаш резервни продукти. Така че аз не препоръчвам да си купите продукта по Aliexpress или друг китайски магазин. Купих от официалния производителя на спрея.

Как да кандидатствате Силан Guard

Използването на разтвора е възможно само в добре вентилирани помещения или на открито (първи вариант за предпочитане). При работа да се внимава да не се излагат silonovoy защита на кожата и лигавиците особено.

Технология на прилагане на Силан Guard за нова кола:

 1. старателно измиване на тялото на колата (за предпочитане с помощта на двигател);
 2. Оставя машина да изсъхне и лечение на мястото на прилагане на течност стъкло с обезмаслител;
 3. Овлажнява гъбата осигурен с комплекта, концентрира се и последователно се прилага silnowo защита на покрива, вратите, капака, багажника и други части на превозното средство;
 4. Е repairauto тяло покритие с кърпа от опаковката;
 5. След третирането се избегне измиване автомобили и пряка слънчева светлина в рамките на 8 часа.
 6. OL>

  За използва метод автомобили за използване на охрана силан се различава само по допълнителното полиране в подготовката на боя и отстраняване на ръжда преди прилагането на водоустойчив. Ако колата ви е вече пребоядисан преди обработката е по-добре да се провери боята върху въздействието на компонентите означава.

  Една бутилка от восък лесно трае 3-4 автомобила работа. Производителят препоръчва да нанесете сместа на няколко нива – това ще създаде допълнителен полимерен слой, който предпазва от малки драскотини (например от клони на дървета и храсти)

  .

  изневерява или не: експертни мнения за продукта

  Проучване мнението на купувачите се срещна с няколко негативни отзиви за Силан Guard: не работи, не изсушава, а не лъскава и други коментари. Моят опит с този продукт за грижа за автомобила е била положителна.

  Работа в бензиностанцията е в състояние да направи сравнителен тест течност нов и бивш при използването на автомобили.

  Както можете да видите, след като се появи ефект от лечението огледален блясък. Истинският предимство на преди и след използване на полирането е наблюдавана в продължение на повече от 2 седмици (в момента на писане). Аз не ограничава четенето на мнения в интернет и решил да покани експерти от сто.

  Andrew Еленин, механичен в STO EM>

  Заключение Андрю: Силан Guard – измама и измама. Но аз бих искал да си и Вашето внимание привлече до важни нюанси, поради което ефективността на използване на силан е под очакванията на:

 • В първия случай, клиентът донесе вече отпечатан опаковъчни средства. Т.е. каже със 100% сигурност оригиналния или фалшив;
 • За втори път Андрю купил течен стъкло на китайски уебсайт на ниска цена. Както казах в началото на статията, при поръчка на спрей не е официален дистрибутор, рискувате да се хвърлят пари на вятъра;
 • Специалистът не обезмасляват боя, и това е една от предпоставките за положителния

Колко е Силан Guard

Когато купих, на официалния сайт цената е …. Сега там е действието, а цената на оригиналния Силан Guarde направена в Япония е:

 • Европа – 1990 …;
 • Украйна – 890 UAH;
 • .

 • Европа – 39-49 €
 • Други страни трябва да се консултирате с вашия оператор.

Не много пари, ако вземем под внимание факта, че едно приложение на течни стъкло ще продължи най-малко 22 дни, а един буркан с продължителност 3-4 пъти щедра полиране. Общо за … ще получи шест месеца покритие на страхотна цена. Срокът на валидност до 5 години. Разбира се, че е по-добре да се вземе от производителя, отколкото за една стотинка от някой, не е ясно.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...