Smartwatch V8 - часовник, колко струва и как действа тя?
Новини

Smartwatch V8 – часовник, колко струва и как действа тя?

Има наоколо, за да пишете коментар за китайски смарт

часовници Smartwatch V8, които да използвам приблизително от март тази година.

Тази публикация ще се не е полезен като проверка на конкретните модели на смарт часовници, от които има стотици, и за формулирането на идеята, че има китайски смарт часовници като цяло и какви са

възможностите за тяхното използване.

Съдържанието

вид, клас, характеристики, характеристики

Доставя Smartwatch V8 по прост картонена кутия. Приблизително в една и съща кутия са продадени евтини обикновени марки часовници.

В комплекта няма нищо интересно. Само самата часовника, малък наръчник и USB кабел MicroUSB за зареждане. Зарядното устройство има, но това е за добро. – с течение на времето, всеки потребител на съвременната технология произвежда твърде много от тези зарядни устройства и MicroUSB кабели към тях

самата часовника. Горна тяло -. Метал и не метал оцветена пластмаса

с невъоръжено око се вижда, че Smartwatch V8 копира дизайна на Samsung Gear 2.

долния корпус са изработени от пластмаса. GV10 два пъти по-дебели от обикновените часовници, защото те са малко по-неудобен за носене с връхни дрехи -. Постоянно се стремим да се придържат към лигавицата на ръкава

Други лице. MicroUSB конектор за зареждане и връзка с компютър. Други съединители на часовника там.

Под задния капак. Процепите за MicroSIM и микроб.

на 450мАч батерия, той се върна. За часа този капацитет на батерията е приличен.

годен за игра, ако се даде възможност на Смарт екрана Watch GV10 се опитва да имитира Android. В действителност, тези часовници работят на Nucleus RTOS – една и съща система, която работи китайски “nokla” с 2 сим и телевизия

.

Топ тоно също се опитва да имитира интерфейса на древна версия на Android.

Clock екран. Предлага се в гама от няколко прости бутона, този по мое мнение е най-сладкото.

главния екран. Друг часовник, този път, аналогови и бутони за достъп до телефонния указател, набиране и менюта. Характерно за ядро ​​RTOS помия “прескочи” шрифт.

екрана за набиране. Можете да се обадите като часовете и в двойка с устройствата

си.

Преглед на смарт часовници Smartwatch V8Review умни часовници Smartwatch V8Review умни часовници Smartwatch V8Review умни часовници Smartwatch V8Review умни часовници Smartwatch V8

Menu. За удобство на гостите се присъедини към един и същи вид на снимки в галерията.

достъп до SMS. Можете да видите текстови съобщения, които са били инсталирани в часовника СИМ-картата и SMS в паметта на сдвоени смартфон Android.

Преглед на отделните текстове.

ненужните функции Smartwatch V8

Както често се случва, китайците са решили да поставят устройството до максималните функции, а не наистина да мисля за тяхната приложимост и значение. Със списък безполезни функции на смарт часовници GV10 ще започне, тъй като в това устройство най-много.

 • Cameraobscura безполезно нещо,

  присъства в името на марката и евтини китайски модели на смарт watches.In GV10 Смартчасовник е модул камера от 0.3 MP от двете мобилни телефони на годината по този начин през 2004 г. Качеството на записа е ужасно, визьора е по-бавно. Маркови часовници камери в 1.2-2MP, леко better.But не е така. Например, някой по някакъв начин сложи часовника в камерата, което прави снимки не е по-лошо от днешните водещи устройства, подобно на iPhone 6s или Galaxy S7 Edge. Просто погледнете себе си часовника, местоположението на камерата спрямо окото на екрана при тях и си мисля: и как да го използвате за фотография? Какво е това по този начин. Форма фактор часа не трябва да ги използвате като фотоапарат и камера в часовника не е необходимо на всички.

 • Browserside в интернет с квадратен екран с диагонал 1,5 инча? Е, смешно. Така че, на браузъра – друга безполезна функция
 • .

 • Брояч egotiations много полезно нещо, ако то е било правилно приложена. Т.е. проследяване на всички физическа активност на потребителя във фонов режим и с достатъчна точност. Например, както е

  направено в модерен за iPhone, което е за проследяване на физическата активност на потребителя се извършва от отделен coprocessor.But smartwatches GV10 крачкомер се активира и спира ръчно, както и точността на броене на стъпки е под въпрос. Трудността (всеки път да се изкачи в менюто и позволи на преброяването на етапа) и недостатъчното прилагане на функцията прави безполезно.

 • Аудио плейър и FM радио не е оборудван с жак за слушалки. По-точно, се предлага да се свържете слушалки чрез MicroUSB. Къде да намеря такава, но все пак да се осигури приемливо качество на звука – загадка за me.And ако включите слушалки, а след това използвайте играчът все още ще бъде неудобно. Представете си, висящи тел, която тече от ушите до китката. Да не говорим за факта, че всяко рязко движение с ръка и слушалки навън от ухото.
 • Videoplanet иск се свежда до същото, както в случая с браузър – до размера на екрана. Е, какво видео 1.5 “екран? Какво има да се види и защо да се прекъсне очите ви?
 • микроб kartaesli върху часовника няма да играе видео или аудио (по някаква причина е обяснено по-горе), необходимостта да се използват карти памет изчезва. Способността да поставите карта с памет в часовника, за да

  се яде, но да се съхраняват на тази карта с памет нищо.

 • Монитор sySmartwatch V8 достатъчно обемиста да спят в тях беше неудобно. Така че, няма да се използва функцията за наблюдение на сън, което е налично в часа.
 • QQ, Weixin, Game CenterПредустановленные китайските пратеници и китайски “игра център” на .В Русия, използвани по предназначение, не може и затова безполезни.

Полезни функции Smartwatch V8

Нека сега се обърнем към тези функции, които правят по-умен часовник полезна и оправдават покупката им.

 • Casionova предизвикателството на Смартчасовник е, всъщност, да бъде в продължение на часове. Тази задача те изпълняват, като показва под формата на аналогов циферблат с ръцете (има няколко различни варианта за дизайн) и под формата на числа.
 • Telefongesprache поставяне на микро SIM прави Смартчасовник резервен телефон, който е винаги под ръка. В тази връзка, евтини китайски часовници са далеч по-добри от скъпите модели от реномирани производители: маркови часовници гнездо за SIM-карта не е предвиден
 • .

 • Безжични garniturnaya най-добрата функция на смарт часовника, по мое мнение, е да се работи както с безжични слушалки. Когато се обадите на смартфона часовникът ще покаже кой ви търси и да даде възможност да отговори на повикването или да го рестартирате. Много удобно при шофиране. не би навредило да има бутон, който ви позволява да не отпадане на разговора, той превключи на тих режим, но уви. Въпреки, че в някои модели има възможност.
 • Anti-lostЧасы сигнал в случай на загуби Bluetooth връзка с смартфони. Той е удобен за хора, разпръснати, ви позволява бързо да следите missing.When свържете часовника към смартфон на Android и инсталирате приложения спътник функция се предлага също сигнала на смартфона да се улесни нейното търсене.
 • Прикрепените reminderА е повтарящ таймер, доставя сигнал на предварително определен период от време. Основната цел е да се сигнализира на мъжа при заседнал начин на работа редовно да се изправи и да се простират, за да разпръсне кръвта през тялото.
 • Музика контрол върху smartfonlar всички ясно от заглавието. Смартфонът е в чантата или джоба ви, а часовникът фиксиран към китката си и на екрана може да се контролира от вашия смартфон възпроизвеждат музика.
 • Distincition – една страхотна възможност за бърза информация оправя, заедно с приложението за водене на бележки и постоянно се носи лаптоп. И по-прости и по-бърз достъп до записващото устройство, толкова по-вероятно, че той ще се заселят в ежедневието като tool.It е най-добре да има отделен рекордер, съхранявани в джоба си и доведен до работно състояние с натискане на един бутон. Но също така и на ръка, облечен с Смартчасовник с диктофон са добър вариант.

Съвместими с Android и IOS

Smartwatch V8 съвместим с Android смартфони като и IOS.

Основни функции (Bluetooth, управление на музиката) е на разположение по подразбиране, допълнителни функции (достъп до SMS на вашия смартфон, известията от вашия смартфон на часовника си и т.н.) изискват от вас да инсталирате приложението спътник.

Под Android това приложение е (наречена BTNotification и достъпно в Google Play) и работи добре, но в IOS, всички по-тъжна. Аз бях в състояние да се намери в App Store само ап Mediatek Smartdevice, но да работи в тандем с GV10 на моя iPhone 5s тя не искаше.

Така че, за да изберете часовник в няколко на iPhone, за да бъдат внимателни.

От друга страна, основните функции работят без инсталирането на приложения, и това е наистина необходимо за всички несъществени функционалност?

Заключение Smartwatch V8

За да купите Смартчасовник точно сега няма смисъл. В момента смарт часовника е устройство, без никакви проблеми. Пазарът е наситен, търсенето на часовници пада. В очакване на нови технически решения, които да преосмислят Смартчасовник и ги правят по-функционален, е да се обърне внимание на евтини китайски модели.

За мен, една полезна функция за интелигентен часовник е в състояние да говори с него, както на рекордера за слушалки и глас. Да, и за архивиране на телефона само по себе си няма да е излишно. И все пак трябва да се обадите на интелигентни часа не са срещали, но ако тя е по-добре да имате тази възможност не отколкото трябва. Тази функционалност е си струва парите от порядъка на 2-3 хиляди рубли, но не повече.

Изключение – Apple. За използване с iPhone, а ако финансите позволяват, че има смисъл да се вземе оригиналния Apple стража, която се изостри от взаимодействието с електрониката “Apple” и интегрирани в екосистемата на Apple.

Smartwatch V8 препоръчваме да закупи не мога, защото днес те вече не оптимално са по отношение на цена / характеристики / дизайн.

Гледайте Smartwatch V8в онлайн магазина GearBest Подобна модел за $ 18 в онлайн магазина GearBest Пълен каталог на интелигентни часа онлайн магазина GearBest

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...