Красота

Uniderm – мнения, коментари, цена, къде да купите

маз Uniderm назначен възпалителни кожни заболявания. Той помага да се справят с зачервяване, сърбеж, обрив.

Uniderm – ефект мехлем

крем (маз) Uniderm – фармакологична лекарство от групата на глюкокортикостероиди (GCS) за местна употреба. Хормонални мехлем, приложена от лекар, изпълнени съгласно рецептата. Съставът е представен с 1 мг мометазон (мометазон фуроат), и следните допълнителни компоненти:

Инструментът е изработен в туби от 15 и 30 г, цена за 15 грама на 230 …. Най-малко на пазара можете да намерите лосион под една и съща марка, която се използва за лечение на скалпа.

Подобно на други кортикостероиди, мометазон спомага производството на специфични протеини, които инхибират производството на lipokortinov и арахидонова киселина. Последният допринесе за избор на нови части на медиатори на възпаление (левкотриени, простагландини). Ако се намали разпределение в кръвта на тези вещества в локалната възпалителна реакция отшумява, симптомите намаляват възпалението. Местното прилагане на системната абсорбция е минимална, не повече от 0,5% от активното вещество. Кръв мометазон открити след 6-8 часа на приложение.

показания и противопоказания Uniderm

Лекарството има различни индикации, може да се използва при деца и възрастни с кожни дерматози са податливи на лечение кортикостероиди. Те включват различни възпалителни патологии с алергични и автоимунни природата. При деца мирото помага Underm от атопичен дерматит (невродермит), който се намира в голям брой деца. Лекарството може да се използва за диатеза, алергичен обрив в отговор на алергени:

Дълъг курс на Uniderm предписано за псориазис, тази форма на болестта в главата се лекуват най-добре с лосион. Също така, разбира се използват показано на системен лупус еритематозус в кожата (discoidea) форма. За да се намали сърбеж, може да се прилага хормонално мехлем срещу ухапвания от насекоми -. Оси, пчели, комари

Също обозначенията са сърбеж дерматит, лихен планус, розов лишей, хронични форми на лишеи, себореен дерматит. Противопоказания за лечение, е важно да се разгледа някои от тях, чрез намаляване на имунната реакция е обостряне на заболяването. Те включват:

е забранено да бъдат лекувани с мехлем за периорален дерматит, свръхчувствителни към компонентите на мехлем, реакции към въвеждането на ваксината. По време на бременност и кърмене е разрешено само за еднократно кандидатстване върху малки участъци от кожата, продължително лечение е забранено. Възрастовата граница е 6 месеца след навършване на Uniderm предписва на деца.

Инструкции за употреба,

Инструментът се използва само външно. Той служи като симптоматична терапия и не изключва допълнително да повлияят на причините за патология (например, действие на алергени). Най-засегнатата област с тънък слой от крема, редица приложения наведнъж / ден. Продължителността на ефективност. Не се препоръчва използването на кортикостероиди дълго от 10-14 дни, в противен случай е възможно “синдром на рикошет” (зачервяване и възпаление на кожата увеличава). Псориазис, лечение лупус е възможно в рамките на няколко месеца, но само под наблюдението на лекар.

В дългосрочен прилагане на високи дози съществува риск от системни ефекти. Предозирането може да се случи тези признаци:

е постепенното премахване на Uniderm се извършва паралелно симптоматично лечение, коригирана електролитния баланс. С голямо внимание на терапията по лицето – риска от системна абсорбция по-горе. Също така трябва да се внимава, ако се третира заболяване на кожата се отнася и за местата, където има естествени гънки на кожата. Не се препоръчва да се прилага Uniderm над големи площи, под оклузивна превръзка. При деца на скоростта не трябва да надхвърля 5 дни, на минимална доза.

Странични ефекти Uniderm

По време на терапията местните кортикостероиди често се развиват странични ефекти. Може да причини сухота, обриви, възпаление, сърбеж, парене, които са симптоми на непоносимост, алергични реакции към мехлема.

Злоупотребата по лицето може да се развива фоликулит. – възпаление на космените фоликули

Като страничен ефект съществува риск от развитие на акне, атрофични процеси и мацерация на кожата при деца често се бодлив топлина. Някои хора имат опъване на кожата – стрии, се появява периорален дерматит

.

Как да се замени Uniderm колеги

Има аналози мехлем Uniderm структура, които също съдържат мометазон и други мазила от групата на кортикостероиди:

лекарство Състав цена, RUB Мометазон Мометазон 210 Elokom-мометазон, салицилова киселина 380 Momet-Мометазон, салицилова киселина Мометазон Silcare 510 150 170 Akriderm бетаметазон Хидрокортизон Хидрокортизон 70

Информация за взаимодействието и взаимното влияние Underme и алкохол не са представени. Мехлемът се предписва заедно с противовъзпалителни и антибактериални средства на външната операция, не се наблюдава намаляване на ефективността. Но антикоагуланти и кортикостероиди заедно не се препоръчва – увеличава риска от кървене и други странични ефекти на антикоагуланти

.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...